Over Gymsport Oelegem

over gymsport

Sinds de oprichting in september 1975, trachten we jaar na jaar een attractief aanbod aan sporten op ons programma te plaatsen zodat, onze missie indachtig, iedereen aan zijn of haar sportieve trekken komt.  We trachten voortdurend de werking van onze vereniging te verbeteren door zoveel mogelijk te luisteren naar onze leden en lesgevers.

Communicatie is dus een belangrijk item. Wij hopen dat onze website en onze toegang tot de wereld van de sociale media hierbij een bijkomende hulp kunnen zijn. Uiteraard staan wij als bestuur altijd open voor uw commentaren en suggesties. In de mate dat die praktisch en financieel haalbaar zijn, zullen wij daar zeker rekening mee houden.

Met sportieve groeten,
Het bestuur van Gymsport.

onze missie

Gymsport is een recreatieve vereniging voor mensen van alle leeftijden, die een brede waaier van sportieve activiteiten aanbiedt door maximaal gebruik te maken van de competenties van zijn lesgevers en de inbreng van alle belanghebbenden. Hierbij staan groepsgevoel, ontspanning en ontplooiing centraal en dit alles op een betaalbare en niet-discriminerende manier.

meer achtergrond

Wil je meer weten over ons? Neem dan zeker een kijkje in deze brochure: Geschiedenis Gymsport

Wil je weten wie in ons bestuur zit, dan kan hier: Bestuur Gymsport vzw

Vragen of opmerkingen?

Contacteer ons en we helpen je graag verder.