Inschrijven link tot einde seizoen

Beste Gymsporters,

Zoals aangekondigd, vinden jullie hierbij onze nieuwe regeling tot aan het einde van het seizoen (d.w.z. tot en met zondag 30 mei).

De leskalender (zie bijlage) is enigszins gewijzigd, kijk deze dus goed na!

 Het gemeentebestuur laat ons nog steeds niet toe in de turnzaal tijdens de week (enkel op zaterdag en zondag), vandaar dat een groot deel van onze sporten noodgedwongen tijdens het weekend moeten door gaan.

Zaterdag 17 april, vanaf 12.00 uur kunnen jullie voorinschrijven via deze link:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5xe6PeozdJHO9vkWIiQ55qPoPDFhy49j0VCzcrXGvvJL7iQ/viewform?usp=sf_link

 ! Iedereen die wil komen sporten, dient zich opnieuw voorin te schrijven, ook al was je al ingeschreven voor de periode tot aan de Paasvakantie

! Gelieve één keuze te maken die zal gelden tot aan het einde van het seizoen (zo krijgen zo veel mogelijk kinderen de kans om toch één les te volgen)

! Gelieve per lid afzonderlijk het formulier in te vullen

               ! Gelieve vóór dinsdag 20/4 in te schrijven zodat we eventueel nog tijdig aanpassingen kunnen doorvoeren (anders kunnen we niet garanderen dat iedereen kan komen sporten)

! Indien uw kind niet komt sporten, gelieve dit dan ook aan te geven in het formulier

! Alle overige maatregelen (kom op tijd, mondmaskers voor de ouders, handen ontsmetten, afstand houden, …) blijven uiteraard gelden

 

Afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen is het mogelijk dat bepaalde lessen geannuleerd worden (vanwege te weinig inschrijvingen) of omdat groepen opgesplitst of samengevoegd worden.

 

Gelet op de aankondigingen die vandaag werden gedaan door het Overlegcomité kan het zijn dat wij in de komende weken onze activiteiten alsnog kunnen uitbreiden.

 

Mocht dit het geval zijn, dan worden jullie uiteraard tijdig geïnformeerd.

 

Wij hopen dat wij op deze manier toch in de mate van het mogelijke iedereen kunnen laten sporten.

 

Hou het gezond en blijf sporten!

 

 

Met sportieve groet,

 Het Gymsportbestuur